U bent hier: Home » News
 • Groepsreis Ierland


  20 February 2018

  Het groene Ierland heeft veel meer te bieden, dan je van te voren zou denken. Met een groepsreis Ierland ga je onder begeleiding van een gids de mooiste plekjes op het eiland ontdekken. De organisatoren van deze prachtige reis hebben zelf jaren in het land gewoond. Ze weten daardoor de mooiste plekjes te vinden die niet altijd standaard in een reisgids staan. Tijdens een gezellige groepsreis Ierland maak je kennis met andere reizigers die op zoek gaan naar gezellige medereizigers. In twee weken kunnen we de mooiste highlights van het land bezichtigen. Uiteraard beginnen we in Dublin om daarna de mooiste plekken in het land te bezoeken. Uiteindelijk zal Ierland een onvergetelijke indruk op je maken en absoluut een plekje in je hart veroveren.    

  Ga mee met jongeren groepsreizen

  Alleen op reis gaan is natuurlijk lang niet zo gezellig als met anderen. Toch hoeft dit je niet tegen te gaan om niet te gaan reizen. Met jongeren groepsreis kan je samen met andere op pad gaan en de mooiste plekken ontdekken. We hebben verschillende actieve rondreizen waarbij je per leeftijdsgroep een reis kan boeken. 50% van de reizigers in de jongeren groepsreizen is alleen op reis. Je kan zo samen de wereld gaan ontdekken zonder je echt alleen te voelen. De kans dat je contact legt is groot omdat jullie samen aan een nieuw avontuur beginnen. Wie weet sluit je wel vriendschappen voor het leven tijdens jongeren groepsreizen.

 • In de vakantie goedkoop naar Schiphol


  29 September 2017

  Wil je in de vakantie graag goedkoop naar Schiphol? Zorg er dan nu voor dat je reis snel gepland is, dan kun je vervolgens ook je vervoer regelen. Je kunt daarvoor gebruik maken van de professionele Schipholtaxi zoals Goedkoopnaarschiphol en dan ontdekken wat de kosten zijn. Reken er maar op dat het in jouw voordeel gaat zijn, want je gaat inzien hoe goedkoop het echt kan zijn! Iedereen wil toch zorgeloos aan zijn of haar reis beginnen? Maar vaak maak je je al druk wanneer je denkt aan parkeren bij het vliegveld en de reis er naar toe. Het kan dan namelijk erg druk zijn en zeker in de zomermaanden is het vaak geen doorkomen aan. Gelukkig kun je nu zorgen dat je uit de zorgen bent en dan kun je kiezen voor goedkoop naar Schiphol. De Schipholtaxi staat dan namelijk voor je klaar en vooraf kun je online berekenen wat de kosten zijn. Je weet dus waar je aan toe bent en wat de kosten voor je zijn. Ook achteraf heb je geen verrassingen, want alle kosten zijn van tevoren bekend. Dit is een goede reden om nu ook gebruik te maken van goedkoop naar Schiphol en zo kun je nog meer van je vakantie genieten.

  Vaste tarieven 24/7 dus goedkoop naar Schiphol

  Het is echt waar, er gelden vaste tarieven, 24 uur per dag en 7 dagen in de week kun jij echt goedkoop naar Schiphol. Je kunt daar ook maar beter goedkoop gebruik van maken. Ga het zelf eens ervaren, of je nu samen op reis gaat of met het hele gezin, dat maakt niet uit. Het vervoer kan aan worden gepast aan de wensen en het aantal personen. Er kunnen altijd meerdere taxi’s in worden gezet wanneer dat nodig is. Wij zorgen er graag voor dat je van goede service gebruik kunt maken naar Schiphol en dat is een heerlijke ervaring. Kwaliteit en service staan voorop en daar kun je van mee profiteren als je ook kiest voor goedkoop naar Schiphol. Je hebt de keuze nu, maar ook morgen en op andere dagen. We staan namelijk altijd voor je klaar om alles met en voor je te regelen. We hebben al jarenlange ervaring en delen onze service graag met je. Je bent op tijd op het vliegveld en kunt zo zorgeloos aan je vakantie of zakenreis beginnen.

  Jarenlange ervaring en nog goedkoop naar Schiphol

  Bij ons kun je echt goedkoop naar Schiphol. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en vervoeren heel graag mensen naar Schiphol. Bij ons heb je de keuze uit Standaard en Business vervoer. Kies daarom wat er bij je past en wat er bij jouw reis past. Er kunnen in totaal taxibussen geregeld worden tot maximaal acht personen. Geniet zelf ook van de service die je wordt aangeboden en kies voor goedkoop naar Schiphol. Je kunt hier echt geld op besparen. Reken maar eens uit wat het je gaat kosten wanneer je je auto daar wil parkeren en zelf wil rijden. Niet alleen de kosten, maar ook de tijd die je kwijt bent om er te komen. Met name in de vakantie kan het wel eens grote chaos zijn en dan is het geen pretje om daar in de rij aan te sluiten. Kies daarom ook voor vervoer met de Schipholtaxi. Het gaat voor jou een goede keuze zijn en als je het eenmaal hebt gedaan, dan wil je niet meer anders. Iedere reis wordt dan geboekt en dan wordt direct het vervoer van goedkoop naar Schiphol geregeld. Geen zorgen, maar zorgeloos beginnen aan je reis.

 • Singles reizen


  27 June 2016

  Singles reizen zijn ideaal voor als je single bent, maar je niet graag alleen wil gaan reizen. Via Simi Reizen kan je een reis boeken samen met andere singles en de leukste avonturen beleven. Je kan samen met anderen een actieve vakantie boeken en de leukste activiteiten meemaken. Samen met een lokale gids ga je op stap in de natuur om samen een stoere kanotocht te maken. Elke dag worden er activiteiten ondernomen en haal je het beste uit je eigen single reis. Bij http://www.simi-reizen.nl kan je een vakantie boeken binnen je eigen leeftijdsgroep. Een groot deel van de reizigers neemt ook geen vrienden mee waardoor er al snel leuke contacten binnen de groep ontstaan. Wie weet sluit je wel een vriendschap voor het leven tijdens de singles reizen van Simi.

  Reisbureau familie voor een vakantie met het complete gezin.  

  De Simi gezinsreizen zijn super leuk om mee te maken met het gezin. Het reisbureau familie staat voor bijzondere reizen die je samen met je eigen familie kan maken. Samen bezoek je de mooiste plekjes vaak midden in de natuur. Onze gezinsvakantie bestaan vaak uit een camping op een schitterende plek in het buitenland. Bij ons reisbureau familie houden we rekening met een klein budget. Zo kan je bij ons nog betaalbaar in het hoogseizoen op vakantie met het gezin. Verschillende avontuurlijke reizen in Europa kunnen geboekt worden via de website: http://www.simi-gezinsreizen.nl. Op deze website kan je reizen boeken naar Scandinavische bestemmingen waarbij je midden in de prachtige natuur kan verblijven. Stel met de hulp van Simi reizen je eigen vakantie samen waarbij er rekening gehouden wordt met je gezin. Simi reizen is met recht het reisbureau voor familie.